LIEKE OVERHANDIGT EEN CHEQUE AAN STICHTING KWAME

Donderdag 24 augustus was een zeer bijzondere dag voor Stichting KWAME. Lieke heeft Jacqueline en Karin van Stichting KWAME een cheque overhandigd met een geweldig mooi bedrag. Ze heeft dit bedrag verdiend door o.a. 4daagse sleutelhangers en zonne-energielampjes te maken en te verkopen. Ze is in februari van dit jaar begonnen met het knutselen. Ze heeft ondersteuning gehad van haar ouders Yolanda en René. En wanneer Lieke op de dag besteding is van HART VAN VELP is ze geregeld geholpen door collega cliënten.
Lieke en iedereen die je geholpen heeft: DANKJE WEL!!!!
Van jouw geld kan er in Ghana veel gerealiseerd worden. Zoals meubilair en inrichting voor het schooltje in Ago Meda, de GOD IS GOOD ACADEMY .

• Evelyn en Delight hebben heel veel wijnzakken genaaid die we in Nederland gaan verkopen.