MOOIE ACTIES VAN ZORG EN WELZIJN

De klassen 3H,3i,3J,3K,4i,4J en 4 K van Zorg en Welzijn  van het Cals College IJsselstein hebben acties georganiseerd voor stichting Kwame.De prachtige opbrengst is voor een school in Ago Meda in Ghana.Deze school helpen we met het bouwen van lokalen,laten timmeren van meubilair,het dak is vernieuwd en het nodige les-en sportmateriaal gekocht maar er is nog heel veel nodig:ze hebben bijvoorbeeld geen water en toiletten….!
Op 22 december jl hebben we de klassen informatie mogen geven over onze projecten in Ghana.
Bedankt voor de hartelijke ontvangst en voor alle moeite die iedereen gedaan heeft en mw.Martine van Rooijen in het bijzonder!
We zijn heel blij met jullie geld!!!!I In april/mei gaan er vrijwilligers naar Ghana om  daar te gaan werken ook op deze school! We laten jullie weten wat we met jullie opbrengst hebben gedaan!
Karin en Jacqueline / stichting Kwame