Uw hulp

Zoals iedere stichting zijn wij afhankelijk van donaties en het is belangrijk om de continuïteit in de hulpverlening te kunnen waarborgen. Uw giften zijn meer dan welkom. Zelfs een paar euro maken al het verschil. Sinds 18 augustus 2008 is Stichting ‘Kwame´ gevestigd te Ewijk een ANBI instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit maakt dat deze giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Mogelijkheden zijn:

a eenmalige gift

b € 5,- per maand/kwartaal/jaar*

c € 10,- per maand/ kwartaal/jaar*

d € 20,- per maand/kwartaal/ jaar*

e anders namelijk ..

*mocht u besluiten met regelmaat te doneren dan kunt u een automatische overboeking in gang zetten via uw eigen bank. Rekeningnummer NL30 RABO 014.33.87.146 T.n.v. Stichting ‘Kwame’, Rabobank Nijmegen.

Meer info over ANBI klik hier. Wij hopen dat jullie ons enthousiasme delen voor een aantal kinderen het verschil te maken.

Correspondentie adres
Stichting ‘Kwame’